Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

11. července 2023

Poznejte tým TrustPay: Interview s Michalem Lukáčkem, Specialista na platby

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blozích vám představujeme chytré členy TrustPay týmu.
Tentokrát jsme vyzpovídali Michala Lukáčka, Specialisty na platby v TrustPay.

Jaké jsou nejdůležitější vlastnosti, které by měl mít člověk na pozici specialisty na platby?

Určitě by měl mít silné znalosti o platebních systémech, regulacích a procesech. Toto jsou ale všechno znalosti, které vás postupně v TrustPay naučí.

V souvislosti s tím, že na denní bázi komunikujeme, měl by být schopen efektivně komunikovat se zákazníky a kolegy na jednotlivých odděleních. Také musí být schopen nacházet řešení a byt samostatný. Také mu nemůže chybět zodpovědnost za svá rozhodnutí.

V čem spočívá tvá práce, jak probíhá tvůj běžný den a jaké jsou její výhody, či naopak nevýhody?

Práce specialisty na platby spočívá v řízení a správě platebních procesů pro společnost. Můj běžný den zahrnuje různé činnosti. První věc je sledování platebních transakcí, aby se zajistilo, že jsou v souladu s regulačními požadavky a interní politikou firmy. Komunikuji s klienty, bankami a jinými externími partnery, abych se ujistil, že platební procesy probíhají bez problémů. Jednou z největších výzev této práce je zodpovědnost za správné fungování platebního systému a potřeba přizpůsobovat se rychle měnícím se regulačním požadavkům, což někdy znamená různé stresové situace. Co se výhod týká, člověk se na této pozici nikdy nenudí a neustále se učí nové věci.

„Cením si také důležitost každého kolegy na této pozici, nakolik je to klíčové oddělení pro fungování naší firmy a společné úsilí má vliv na celkový úspěch TrustPay.“

Jak se vyrovnáváš se stresem?

Tuto otázku jsem měl dostat na pohovoru 😊 neboť se stresem se určitě někdy v práci všichni setkáme. Existuje několik způsobů, jak se vyrovnávám se stresem. Jedním z mých nejoblíbenějších je plánování a organizace pracovní doby. Tak se ujistím, že se všechny úkoly stihnou včas a na nic se nezapomene. V TrustPay je firemní kultura založená na týmovosti, a to je také další faktor, který mi v každodenní práci pomáhá. Vím, že se vždy můžu spolehnout na své nadřízené a kolegy. Také dovolená, kterou si dopředu plánujeme a vždy mi pomůže načerpat energii.

Co si na své práci nejvíce ceníš?

Nejvíce si cením toho, že je to práce, kterou mám opravdu rád. TrustPay je mladá, stále rozvíjející se firma, ve které se umíme zlepšovat a učit se nové věci. Velká výhoda je i to, že komunikujeme s platebními poskytovateli, bankami a jinými externími partnery, což může být pro člověka velmi zajímavá příležitost k rozšíření síti kontaktů. Cením si také důležitost každého kolegy na této pozici nakolik je to klíčové oddělení pro fungování naší firmy a společné úsilí má vliv na celkový úspěch TrustPay.

Jaké jsou tvé vztahy s kolegy v rámci firmy a jak hodnotíš firemní kulturu TrustPay?

Vztahy s kolegy v rámci firmy mám velmi dobré. Pracuji s kolegy z různých oddělení, například z finančního, obchodního nebo IT oddělení a naše vzájemná spolupráce je důležitá pro úspěšné řešení úkolů. Mám silnou podporu ze strany kolegů a vedení, kteří rozumí důležitosti mé práce a jsou vždy ochotni poskytnout potřebnou pomoc. Mohu říci, že firemní kultura TrustPay ovlivňuje způsob, jakým se vykonává práce na každé pozici, jak se řeší problémy a jak se komunikuje.

Co bys poradil budoucím kandidátům, kteří by chtěli pracovat v TrustPay?

Specialista na platby by měl mít informace a znalosti o platebních procesech a technologiích. Je důležité vzdělávat se a sledovat aktuální trendy v oblasti plateb. Jak jsem již zmiňoval, při této pozici budete mít příležitost hodně komunikovat, proto se ujistěte, že jste komunikačně zdatný, flexibilní, zodpovědný a máte cit pro detail. Ještě bych doporučil nestresovat, ale pokud se tak někdy stane, tak si znovu přečtěte moji odpověď na otázku, jak se vyrovnávám se stresem v práci 😊

Máš nějaký zábavný moment, který jsi zažil během práce?

Zábavné momenty zažíváme skoro každý den, například zkomolená jména kolegů, ale na jednom se pořád v týmu smějeme. Přes support portál jsme jednou posílali našemu partnerovi nějaký problém a oni nám odepsali, že to zjistí a ozvou se nám. Řešení tohoto problému ale spočívalo u nich v tom, že napsali mail zpět k nám na oddělení, abychom to zkontrolovali a zjistili, kde je problém. Tomu se vskutku říká, že kruh se uzavřel 😊.

Mohlo by vás zajímat

Poznejte TrustPay tým: Interview s Kristínou Kráľovou, Sales & Account Managerem pro lokální trh (Slovensko a Čechy)
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu. Tentokrát jsme vyzpovídali Kristínu Kráľovou, Sales & Account Managera pro lokální trh (Slovensko a Čechy).
Economy
author: TrustPay
Seznamte se s týmem TrustPay: Rozhovor s Milanem Freiboldem, Account Manager
V našich blozích vám představíme šikovné členy týmu TrustPay. Tentokrát jsme vyzpovídali Milana Freibolda, Account Managera společnosti TrustPay.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Richardem Tésim, Deputy CEO
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Economy
author: TrustPay