Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

11. července 2022

Poznejte TrustPay tým: Interview s Kristínou Kráľovou, Sales & Account Managerem pro lokální trh (Slovensko a Čechy)

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Tentokrát jsme vyzpovídali Kristínu Kráľovou, Sales & Account Managera pro lokální trh (Slovensko a Čechy).

Proč ses rozhodla pro společnost TrustPay?

Když jsem začala uvažovat o změně pracovní pozice, nebyla jsem si popravdě velmi jistá, jakým směrem se chci ubírat. Moje dobrá kamarádka v TrustPay předtím pracovala a navrhla mi, zda bych to nechtěla vyzkoušet právě tam. Něco jsem si o firmě zjistila a řekla jsem si, že to zní zajímavě a že to vyzkouším.

Na pohovoru očividně vzájemně přeskočila jiskra, protože ihned mi navrhli „naskočit do vlaku“. 😊 Během práce v TrustPay jsem přišla na to, co mě baví a v čem vidím v rámci svého kariérního života i svou budoucnost.

„Velmi bych chtěla, aby se i mou zásluhou dostalo TrustPay do povědomí jako jeden z nejkvalitnějších a nejzkušenějších poskytovatelů platební brány a online platebních služeb.“

Na jaké pozici aktuálně pracuješ a co tě na ní nejvíce baví?

Momentálně pracuji na pozici Sales & Account Manager pro lokální trh (Slovensko a Čechy).

To znamená, že se jednak snažím hledat nové partnery pro spolupráci, ale zároveň se co nejlépe starat o ty stávající. Vzhledem k tomu, že jsem velmi společenský člověk a práce s lidmi mě vždy bavila, těžko se mi hodnotí, co mě naplňuje nejvíc.

Na jedné straně miluji pocit, když klientovi pomohu vyřešit jakoukoliv urgentní záležitost nebo cokoliv, s čím mě osloví, a následně na něm vidím spokojenost s řešením, a na druhé straně mě baví být kreativní a vynalézavou při hledání nových obchodních partnerů a následně pro ně připravovat řešení šitá na míru. Klient si tedy může být stoprocentně jistý, že je v rukou odborníků.

Zde samozřejmě moje úloha nekončí, protože spokojenost obchodního partnera je třeba udržovat, respektive si ji zasloužit. 🙂 Není to jen o tom uzavřít obchod a pak mít „hluchý telefon“. Při své práci se vždy snažím, aby mí obchodní partneři věděli, že se na mne mohou kdykoliv obrátit s jakoukoliv otázkou či požadavkem, případně jim volám já, abych se ujistila, že je vše v pořádku. Někdy společně naplánujeme osobní setkání při kávě či dobrém obědu. Mít dobré vztahy je základ a já si každého z nich velmi vážím.

TrustPay se též účastní mnohých výstav a konferencí, kde mám možnost se setkávat s našimi klienty nebo „networkingovat“ v rámci odvětví a poznávat nové inspirativní lidi. Často se pak naše cesty, tak říkajíc, propletou a vznikne silná a dlouhodobá spolupráce. Spokojenost na obou stranách je pak k nezaplacení. 😊

trustpay team/trustpay tím - Kristina Kralova

Čeho si na své práci nejvíce ceníš a co je pro tebe aktuálně největší výzvou?

Cením si zejména toho, že mám volnou ruku, co se týče časového managementu a kreativity. Nikdo mi v podstatě „nelinkuje“ kdy a jak mám co dělat, i když rady od zkušenějších vždy velmi ráda přivítám. Konec konců, mně samotné by mělo nejvíc záležet na tom, abych si svou práci rozvrhla tak, abych byla co nejefektivnější a přinášela žádoucí výsledky.

Též se pravidelně zúčastňuji meetingů a brainstormingů, kterých máme v rámci týdně několik.

Největší výzva? Velmi bych chtěla, aby se i mou zásluhou dostala společnost TrustPay do povědomí jako jeden z nejkvalitnějších a nejzkušenějších poskytovatelů platební brány a online platebních služeb, kterým konec konců je, 😊 a abychom si jako slovenská firma i na lokálním trhu vybudovali ještě silnější a známější značku, pod kterou se podepíše k těm stávajícím i mnoho dalších spokojených lokálních firem.

 

Jaké jsou tvé vztahy s kolegy v rámci firmy a jak hodnotíš firemní kulturu TrustPay?

Jak jsem již uvedla, jsem velmi společenský člověk, takže s každým rada pokecám a požertuju.

Myslím si, že se jako kolektiv máme rádi a velmi dobře si rozumíme. Často se sebereme a jdeme například na ramen, sushi, vyrazíme na chatu nebo vymyslíme nějakou jinou aktivitu. Teambuildingů je sice díky našemu skvělému HR oddělení dost, ale v rámci firmy jsme si vybudovali skutečná kamarádství a rádi spolu trávíme i osobní čas mimo práci.

Jak vypadá běžný den na tvé pozici?

V rámci našeho oddělení míváme denně ranní meetingy u kávy a brunche, kde má každý prostor pro své otázky, které se nasbíraly po dobu předchozího dne/dní a potom se již věnujeme e-mailům, přípravě návrhů na nové spolupráce, videocallům, telefonátům nebo již uvedeným osobním setkáním. Právě osobní kontakt dokáže spolupráci posunout neskutečně dopředu, nebo se lépe buduje vzájemná důvěra a obchodní vztah nabírá nový, ještě uvolněnější rozměr. 😊

 

Den se tedy dále vyvíjí podle toho, co je prioritně třeba vyřídit nebo co mám právě na „TO DO“ seznamu. Nedá se říct, že by měl každý den přesnou rutinu, a ta rozmanitost je přesně to, co na své práci miluji!

 

„Mně osobně nejvíc motivuje – kromě výplaty 😀 i uznání a spokojenost – jak mých klientů (když mi děkují, vždy mě to příjemně dostane), tak i mých nadřízených.“

Máš nějaký zábavný moment z práce v TrustPay?

Mám! Když jsme měli firemní focení, abychom všichni měli krásné a profesionální fotky, tak má tehdejší šéfka dostala nazpět upravenou fotku a stěžovala si, že tam nevidí žádné změny ani vylepšení.

Načež došla ke mně, podívala se na mou, kterou jsem měla zrovna v počítači otevřenou, a zakřičela: „Vidíš, tohle je vyretušovaná fotka!“ 😀

 

Co tě v práci motivuje nejvíc?

Mně osobně nejvíc motivuje – kromě výplaty 😀 i uznání a spokojenost – jak mých klientů (když mi děkuji, vždy mě to příjemně dostane), tak i mých nadřízených. Jednoduše, když ti někdo řekne „Dobrá práce, Tino.“

 

Myslím, že někdy se na takové věci zapomíná a může to být právě takováto maličkost, která člověka nakopne k ještě lepším výkonům, které bude dělat s radostí. Jsem ráda, že v TrustPay se na to nezapomíná. 😊

Mohlo by vás zajímat

Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Seznamte se a poznejte talentované členy TrustPay týmu v novém formátu na našem blogu – poznejte TrustPay tým. Vyzpovídali jsme naši šikovnou a vždy vysmátou Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview se Zuzanou Biskupičovou, vedoucí organizace a HR
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Richardem Tésim, Deputy CEO
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Economy
author: TrustPay