Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

28. února 2022

Poznejte TrustPay tým: Interview se Zuzanou Biskupičovou, vedoucí organizace a HR

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.

Naposledy jste si mohli přečíst rozhovor s Mirkou, před tím jsme vyzpovídali ředitelku právního oddělení Majku. Další v pořadí je Zuzana Biskupičová – vedoucí organizace a HR. Jinými slovy, naše „Dobrá víla“.

Proč ses rozhodla pro společnost TrustPay?

Po návratu z Austrálie jsem věděla, že i nadále chci pracovat s lidmi. Procházela jsem pracovní nabídky a natrefila jsem na inzerát TrustPay, na který jsem ihned zareagovala. O pár dní později jsme si už povídali na pracovním pohovoru a já jsem hned od začátku věděla, že tato pozice je pro mne jako stvořená. Zaujala mě, protože jsem dostala příležitost prokázat své vůdcovské schopnosti. Moje pouť v TrustPay mohla začít. Přijali mne. 🙂

„Našla jsem si oblast, kde se cítím jako doma. Dokážu se nadchnout pro jakoukoliv agendu či výzvu – od řešení různých problémů – přes budování týmu až po organizování firemních akcí.“

Na jaké pozici aktuálně pracuješ a co tě na ní nejvíce baví?

Pracuji jako Head of Organization & HR. Pozice, která je důležitá v každé firmě, kde to funguje. Především mě baví její rozmanitost. Našla jsem si oblast, kde se cítím jako doma. Dokážu se nadchnout pro jakoukoliv agendu či výzvu – od řešení různých problémů – přes budování týmu až po organizování firemních akcí. 🙂

Čeho si na své práci nejvíce ceníš a co je pro tebe aktuálně největší výzvou?

Na práci v TrustPay si vážím rodinné atmosféry a férového chování k zaměstnancům. Každá snaha je náležitě odměněna. To, co jsem do práce vložila, se mi vždy vrátilo. Stejně to vidím i u kolegů. Důvěra vedení a možnosti kariérního růstu nás pohánějí vpřed.

Největší výzva? Každý den je jiný. Dostávám se do situací, se kterými se musím vypořádat během sekundy. Jsem první osobou, kterou vedení a zaměstnanci kontaktují při náhlých změnách.

TrustPay team - interview with Zuzana Biskupicova

Jaké jsou tvé vztahy s kolegy a jak hodnotíš firemní kulturu TrustPay?

Dobré vztahy s kolegy jsou pro mne mimořádně důležité. V TrustPay jsme skvělými přáteli. V pracovní dny si vychutnáváme společné obědy, kávičky a další aktivity. Každé pondělí nás v kuchyni čeká brunch plný ovoce, jogurtů, snacků a domácích koláčů.

Nejvíc mě baví teambuildingy – obzvlášť grilovačky a zájezdy na Moravu. Všichni si je náramně užívají. Někteří jsou sportovci a vybíjejí si energii na volejbale, jiní upřednostňují relax v bazénu. Nesmím zapomenout zmínit diskotéky, cimbálovky nebo ochutnávky vín v mystických „sklepech“. Teambuildingy jsou výbornou příležitostí poznat se i po jiné než pracovní stránce a utužovat přátelství. Jsem ráda, že stojím za jejich přípravou.

Kromě teambuildingů máme ve zvyku si půjčovat knihy, pomáhali jsme lidem bez domova, jednou jsme si vyměňovali oblečení. V budoucnu plánuji organizovat hodiny jógy, celodenní cyklistiku a firemní turistiku.

Jak vypadá běžný den na tvé pozici?

Vyhovuje mi, že každý den je jiný. Sháním propagační materiály, řeším služební cesty, připravuji podklady pro administrativu, starám se o spokojenost našich zaměstnanců. Jsem jim k dispozici, když potřebují s něčím pomoct, nebo si jen tak promluvit.

V mé režii je i organizování teambuildingů. Musím vždy sladit okolnosti a podmínky, aby vyhovovaly co největšímu počtu zúčastněných. Kolegům pak už jen stačí včas dorazit. Tím jejich starosti končí.

V posledních týdnech pracuji na přetváření firemních prostor. Ve spolupráci s interiérovou designérkou jsme kompletně přetvořili jídelnu. Tvoří ji nový nábytek, obrazy, živé květiny a stále rozrůstající se knihovna. Momentálně budujeme prostory pro sekretariát. Je toho hodně. Díky mojí aktivitě mi přezdívají „motorová myš“.

trustpay-nová kantína

Máš nějaký zábavný moment z práce v TrustPay?

Je jich několik. Takový jeden poslední, ještě dost čerstvý, mám stále v paměti. Na vodovodním potrubí vznikla porucha a musela jsem ihned zasáhnout. Všechny zaměstnance a nájemníky v budově jsem upozornila, že by bolo dobré, kdyby raději nepoužívali toalety. Dokážete si představit, že vám někdo zakáže přístup k základním potřebám? Vzešlo z toho několik otázek k mytí rukou nebo splachování záchodů a, popravdě, i pár nepublikovatelných momentů. Vzhledem k tomu, že bylo jasné, že to nemá cenu protahovat, poslala jsem všechny domů. 🙂

Mohlo by vás zajímat

Poznejte TrustPay tým: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Seznamte se a poznejte talentované členy TrustPay týmu v novém formátu na našem blogu – poznejte TrustPay tým. Vyzpovídali jsme naši šikovnou a vždy vysmátou Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Richardem Tésim, Deputy CEO
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Economy
author: TrustPay
Economy
author: TrustPay