Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

15. března 2023

Blik – platební metoda nezbytná pro polský trh

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Blik, vyvinutý polským platebním standardem (PPS), je navržen tak, aby zjednodušil proces placení a nabídl pohodlnou a bezpečnou alternativu k tradičním platebním metodám. V tomto blogu se budeme zabývat tím, jak Blik funguje a proč je pro polské spotřebitele tou správnou volbou. Jak Blik funguje? Blik je jednoduchá a snadno použitelná mobilní platební metoda dostupná […]

Blik, vyvinutý polským platebním standardem (PPS), je navržen tak, aby zjednodušil proces placení a nabídl pohodlnou a bezpečnou alternativu k tradičním platebním metodám. V tomto blogu se budeme zabývat tím, jak Blik funguje a proč je pro polské spotřebitele tou správnou volbou.

Blik - Payment code/platby


Jak Blik funguje?

Blik je jednoduchá a snadno použitelná mobilní platební metoda dostupná prostřednictvím mobilní aplikace nebo SMS. Chcete-li používat Blik, stačí propojit svůj bankovní účet s aplikací nebo poslat SMS s platebními údaji. Po propojení můžete provádět platby výběrem příjemce a zadáním požadované částky. Transakce je pak zpracována v reálném čase a peníze jsou převedeny okamžitě.

  1. Registrace: Chcete-li používat Blik, musíte se do systému zaregistrovat. To zahrnuje stažení aplikace, vytvoření účtu a ověření vaší totožnosti.
  2. Propojení bankovních účtů: Po nastavení účtu můžete k systému Blik připojit jeden nebo více bankovních účtů. Tím získáte možnost platit přímo ze svého bankovního účtu.
  3. Generování kódu: Když chcete provést platbu, stačí v aplikaci Blik vygenerovat šestimístný kód. Tento kód pak můžete použít k provedení platby.
  4. Provedení platby: Chcete-li provést platbu, stačí obchodníkovi zadat šestimístný kód. Můžete tak učinit naskenováním QR kódu nebo ručním zadáním kódu do platebního systému.
  5. Potvrzení platby: Po zpracování platby obdržíte v aplikaci Blik oznámení potvrzující, že platba byla provedena.

TrustPay - Blik uspesna platba

Jednou z hlavních výhod služby Blik je, že u sebe nemusíte nosit hotovost ani bankovní karty. Jediné, co s Blikem potřebujete, je váš chytrý telefon, přes který můžete snadno přistupovat ke svému účtu kdekoli na světě. Blik navíc nabízí vysokou úroveň zabezpečení, protože všechny transakce jsou šifrovány a chráněny PIN kódem nebo biometrickým ověřením.

Proč je Blik pro polské spotřebitele tou správnou volbou?

Blik je pro polské spotřebitele dobrou volbou z několika důvodů. Hlavním z nich je, že se v Polsku používá více než tradiční transakce kartou, a za druhé nabízí rychlý a pohodlný způsob provádění plateb, což je v dnešním rychlém světě obzvláště důležité. S Blikem můžete provádět transakce několika kliknutími a peníze jsou převedeny okamžitě, což znamená, že platby můžete provádět rychle a efektivně.

Další výhodou služby Blik je, že nabízí vysokou úroveň zabezpečení. Všechny transakce jsou šifrovány a chráněny pomocí kódu PIN nebo biometrického ověření, což znamená, že vaše informace jsou v bezpečí. Blik je navíc podporován Polským platebním standardem (PPS), důvěryhodnou organizací s dlouhou historií poskytování bezpečných platebních řešení.

Blik má v Polsku široké pokrytí a tisíce obchodníků a společností tuto platební metodu přijímají. To znamená, že pomocí Blik můžete platit za širokou škálu produktů a služeb, od potravin až po faktury a mnoho dalšího.

Závěrem lze říci, že Blik je rychlá, pohodlná a bezpečná mobilní platební metoda, která je v Polsku široce přijímána. Díky jednoduché aplikaci, vysoké úrovni zabezpečení a široké akceptaci je vynikající volbou pro polské spotřebitele, kteří hledají snadný a pohodlný způsob správy svých financí.

Chcete se dozvědět více o Blik a dalších místních platebních metodách, které nabízíme ve společnosti TrustPay? Navštivte naše webové stránky nebo kontaktujte přímo náš tým na adrese podpora@trustpay.eu .

 

Mohlo by vás zajímat

Co jsou alternativní platební metody a proč jsou v dnešním e-commerce světě důležité
Economy
author: TrustPay
Jak přizpůsobit e-shop pro zahraniční zákazníky?
Hodnota evropského e-commerce trhu byla na konci roku 2020 odhadována na více než 700 miliard EUR, přičemž téměř čtvrtina hodnoty e-commerce transakcí byla vygenerována právě nákupy od zahraničních obchodníků.
Economy
author: TrustPay
Zvyšte počet dokončených nákupů v e-shopu s novou funkcí – Restart platby
Zvyšte počet dokončených nákupů v e-shopu s novou funkcí – Restart platby. Naše platební brána nyní uživatelům umožňuje platbu zopakovat v případě, že jejich prvotní platba byla zamítnuta. Platební brána vyzývá uživatele k dalším pokusům o zaplacení.
Economy
author: TrustPay