Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

21. února 2023

Platební metoda Trustly

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Společnost Trustly byla založena v roce 2008 ve Švédsku a od svého vzniku se rozšířila do více než 29 zemí světa. Tuto platební metodu podporuje více bank a poskytovatelů finančních služeb.

Jedná se o platební metodu, která uživatelům umožňuje platit online, aniž by museli používat kreditní nebo debetní kartu. Místo toho mohou uživatelé platit a přijímat platby online, aniž by museli sdílet své osobní nebo finanční údaje. Platí přímo přes platební metodu Trustly prostřednictvím svého bankovního účtu. Tento způsob platby je oblíbený zejména v severských zemích a nabízí uživatelům řadu výhod.

TrustPay - Trustly platobná metóda

Jednou z největších výhod používání služby Trustly je její zabezpečení. Transakce prostřednictvím této platební metody jsou chráněny vysokými bezpečnostními standardy, včetně šifrování a ověřování. To znamená, že vaše osobní a finanční údaje jsou v bezpečí a nejsou přístupné neoprávněným osobám.

Další výhodou používání služby Trustly je její rychlost a snadné používání. Transakce prostřednictvím této platební metody jsou obvykle zpracovány okamžitě, což znamená, že můžete platit za nákupy nebo přijímat platby bez čekání na potvrzení. Zákazníci nemusí při každém nákupu zadávat údaje o své kartě, což je pohodlnější a bezpečnější.

Ako Trustly funguje?

Služba Trustly funguje následujícím způsobem:

  1. Při nákupu si jako platební metodu vyberete službu Trustly.
  2. Budete přesměrováni na zabezpečenou stránku Trustly, kde se musíte přihlásit ke svému bankovnímu účtu.
  3. Po úspěšném přihlášení se můžete rozhodnout, z jakého účtu chcete platit.
  4. Pak už stačí jen potvrdit platbu a je hotovo! Platba bude provedena okamžitě a vy budete moci pokračovat v nákupu.

Podívejte se na ukázku platebního procesu Trustly ve Švédsku ZDE.TrustPay - Trustly proces platby

Rýchle a jednoduché online platby

V porovnání s ostatními platebními metodami je používání služby Trustly velmi snadné. Nemusíte se registrovat ani vytvářet účet, stačí připojit banku a potvrdit platbu. To znamená, že můžete platit online snadno a rychle.

Platby prováděné prostřednictvím služby Trustly jsou zpracovávány v reálném čase, což znamená, že uživatelé nemusí čekat na dokončení platby. To je užitečné zejména pro obchodníky, kteří mohou okamžitě začít zpracovávat objednávky. V některých případech se však může stát, že platba z nějakého důvodu k obchodníkovi nedorazí. Důvodem může být problém s bankovním účtem spotřebitele, například nedostatek peněz na účtu, nebo jiné faktory. To může vést k situaci, kdy obchodník odešle zboží spotřebiteli, ale platba nakonec nedorazí.

Tohoto rizika by si měli být vědomi všichni obchodníci, kteří používají službu Trustly nebo jakoukoli jinou platební metodu v reálném čase.

Pro zmírnění tohoto rizika mohou obchodníci zvážit zavedení politiky zasílání zboží až po obdržení platby, což sice může vyžadovat určitou dodatečnou koordinaci se spotřebitelem, ale zajistí to obchodníkovi ochranu v případě problémů s platbou.

Trustly jako jedna z nejrychleji rostoucích platebních metod

V roce 2021 se Trustly stala jednou z nejrychleji rostoucích platebních metod na trhu, což se projevilo i v objemu plateb. V letošním roce dosáhla společnost rekordního objemu plateb ve výši 22 miliard eur, což je o více než 25 % více než v předchozím roce.

Rok 2022 byl pro společnost Trustly rovněž velmi úspěšný, což se projevilo dalším nárůstem objemu plateb. V letošním roce společnost dosáhla objemu plateb ve výši téměř 30 miliard eur, což představuje nárůst o více než 35 % oproti roku 2021. Tento růst je výsledkem větší dostupnosti a využívání služby Trustly na různých trzích po celém světě.

Pokud se zaměřujete na některý ze severských trhů, Trustly je pro vaše zákazníky tou správnou volbou.

Ve společnosti TrustPay vám s jeho integrací pomůžeme. Napište nám na podpora@trustpay.eu  nebo nám zavolejte na číslo +421 2 321 68 450. Vše vám podrobně vysvětlíme.

Mohlo by vás zajímat

Jak přizpůsobit e-shop pro zahraniční zákazníky?
Hodnota evropského e-commerce trhu byla na konci roku 2020 odhadována na více než 700 miliard EUR, přičemž téměř čtvrtina hodnoty e-commerce transakcí byla vygenerována právě nákupy od zahraničních obchodníků.
Economy
author: TrustPay
Co jsou alternativní platební metody a proč jsou v dnešním e-commerce světě důležité
Economy
author: TrustPay
Giropay: Oslovte zákazníky na největším trhu v Evropě
Giropay je oblíbenou platební metodou zejména v Německu. Využívá ji přibližně 45 miliónů zákazníků, což představuje 80 % z celkového počtu uživatelů online bankingu na největším trhu v Evropě.
Economy
author: TrustPay