Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

4. dubna 2022

Nová verze naší platební brány je tu!

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V TrustPay je pro nás klient a jeho spokojenost na prvním místě. I proto jsme usilovně pracovali na tom, aby naše platební brána odrážela nejnovější trendy a současně pro váš e-shop poskytovala komfort, přehlednost a jednoduchost implementace.

Čerstvá novinka je ve srovnání s předchozí verzí platební brány modernější, dynamičtější a plně optimalizovaná pro všechna zařízení, díky čemuž je zážitek z platby na obrazovkách všech velikostí i na různých typech zařízení vždy plnohodnotný.

Voilà…. tady ji máme

nova verzia platobnej brany

Jedinečná platební brána podle vašich představ

Skvělým prvkem naší nové platební brány je možnost přizpůsobení a úpravy designu podle představ obchodníka, ať už podle stylu webu, nebo samotné značky.

nova verzia platobnej brany TrustPay

Kromě úprav stylu a barev je možné v platebním okně nahradit logo TrustPay vlastním logem vaší značky. Design platebního okna tak můžete mít jedinečný a přizpůsobený vašim představám.

Nový design pro naše stávající klienty změníme automaticky, ale pokud jste si v minulosti upravovali logo nebo barvy, zkontrolujte si, zda se vám v nové platební bráně zobrazují správně. Kromě toho však nemusíte dělat vůbec nic.

Co všechno nová platební brána skrývá?

Platba kartou a oblíbenými metodami Google Pay a Apple Pay

Rozhraní nové brány nabízí jednoduchý a funkční zážitek konečného zákazníka při placení založený na osvědčených postupech. Kromě klasické platby kartou nabízí vašim zákazníkům stále oblíbenější možnosti platby Apple Pay a Google Pay.

Online bankovní převody

Poskytněte svým zákazníkům ze Slovenska, Česka a brzy i Polska ještě větší pocit bezpečí a umožněte jim platit v přirozeném prostředí vlastní banky.

nova TrustPay platobna brana - zoznam bank

Největší množství lokálních platebních metod na trhu

Plánujete expanzi na nové trhy? My v TrustPay víme, že více platebních metod znamená více zákazníků. Právě proto naše nová brána zahrnuje i lokální platební metody, jejichž souhrnný seznam najdete na našem webu.

nova platobna brana - platobne metody

Nová platební brána je pro všechny stávající i nové klienty dostupná od 5. 4. 2022 bez dodatečných poplatků a integrace. Od tohoto data si celý proces platby můžete vyzkoušet v demo shopu TrustPay.

V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat na podpora@trustpay.eu.

Mohlo by vás zajímat

Našim klientům pomáháme růst a s nimi rosteme i my
Společnost TrustPay za poslední rok představila spousty fantastických změn, kterými jsme vyslechli potřeby našich partnerů a přinesli jsme na trh nové a lepší služby.
Economy
author: TrustPay
Jak přizpůsobit e-shop pro zahraniční zákazníky?
Hodnota evropského e-commerce trhu byla na konci roku 2020 odhadována na více než 700 miliard EUR, přičemž téměř čtvrtina hodnoty e-commerce transakcí byla vygenerována právě nákupy od zahraničních obchodníků.
Economy
author: TrustPay
Giropay: Oslovte zákazníky na největším trhu v Evropě
Giropay je oblíbenou platební metodou zejména v Německu. Využívá ji přibližně 45 miliónů zákazníků, což představuje 80 % z celkového počtu uživatelů online bankingu na největším trhu v Evropě.
Economy
author: TrustPay